Anne Terpstra sijoittui toiseksi kauden ensimmäisessä maailmancupin osakilpailussaan

11 April 2022

reading time: 2 minutes

author: unknown

GHOST Factory Racing ja Junior Team aloittivat kauden vahvasti

Kilpailu uudella radalla lähellä Petropolista Brasiliassa tarjosi Waldsassenin tiimille upeaa vauhtia ja johtopaikan tiimiluokituksessa.

• 2. sija Anne Terpstra

• Caroline Bohén 6. sija

• Nadine Rieder sijalla 14

• Sijoitus 24 Nicole Kollerille

Anne Terpstra oli silminnähden tyytyväinen kakkossijaansa Rebecca McConnellin takana vauhdikkaan kilpailun ja välietapin jälkeen.

Caroline Bohe drinking before start

Missä kauden avaus tapahtui?
Se oli Brasilia! Tarkemmin sanottuna kauden ensimmäinen MM-kisat pidettiin Petrópolisissa. Kaupunki sijaitsee 68 kilometriä koilliseen Rio de Janeiron ikonisesta kaupungista.

Se sai historiallista mainetta pääasiassa Brasilian keisarillisen perheen asuinpaikkana 1800-luvulla. Rio de Janeiron asukkaille alue on erityisen tärkeä kuumina päivinä, kun he haluavat viilentyä suurkaupungin kuumuudesta.

Petrópolis on suosittu lomakohde kaikkialla maailmassa. Matkailu edistää voimakkaasti paikallista taloutta.

Millainen reitti oli?
Viime vuosikymmeninä Petrópoliksesta on tullut Brasilian maastopyöräilyn pääkaupunki.

Syynä tähän ovat kaupungin pohjoispuolella sijaitsevat metsät ja vuoret, mutta myös alueen ilmasto.

Rata sijaitsee São José Bike Clubin alueella, joka sijaitsee siellä.

Yksi asia oli selvä heti ensi silmäyksellä: rataa ei voi verrata Euroopan ja Pohjois-Amerikan urheilijoiden tuttuihin ratoihin.

• Nopeus on raskas kuivissa olosuhteissa

Lyhyesti sanottuna, se on fyysisyydestään tunnettu pikarata.

Mitä seuraavaksi?
Tämän avausottelun jälkeen on paljon juhlittavaa. Juhlatunnelma ei kuitenkaan todennäköisesti kestä kovin pitkään. GHOST Factory Racing Team on jo matkalla kohti toista MM-osakilpailua 6.-8. toukokuuta. Tällä kertaa GHOSTin kotimaassa Saksassa. Albstadt täältä tullaan!

Junior Team jäljittelee!
yös juniorijoukkue juhli viime viikonloppuna palkintokorokkeen voittoa.

GHOST Junior Racer Noah Sinner sijoittui ensimmäiseksi kansallisessa junioriluokituksessa Hausachissa Schwarzwaldissa. Myös hänen tiimikavereillaan Josefine Weingandilla (6. sija) ja Filomena Klugilla (10. sija) oli menestyksekäs kilpailuviikonloppu.